DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2016 | Актуальні проблеми м'ясопереробної галузі | Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Слободянюк, Н.М.; Леонова, Б.І.; Крижова, Ю.П. |
2010 | Актуальні проблеми м'ясопереробної галузі : підручник для студ. ОКР "Магістр" спец. 8.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", напряму підготовки "Харчові технології та інженерія" | Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна |
2022 | Мікроструктурний аналіз м’яса і м’ясних продуктів | Хомич, Володимир Тимофійович; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Мазуркевич, Тетяна Анатоліївна; Стегней, Жанна Георгіївна |
2020 | Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів / Національний університет біоресурсів і природокористування України (IX Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів ; 2020 р. ; К.) | Ібатуллін, Ігор Ілліч; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Отченашко, Володимир Віталійович; Савченко, О.А.; Штонда, О.А.; Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна; Пашечко, М.І.; Брітченко, І.Г.; Сухенко, Владислав Юрійович |
2021 | Технологія риби та морепродуктів. Ч. 1 | Лебська, Тетяна Костянтинівна; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Слободянюк, Наталія Михайлівна; Голембовська, Наталія Володимирівна; Менчинська, Аліна Анатоліївна; Іванюта, Анастасія Олександрівна |