Перегляд зібрання за групою - Автори Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Актуальні проблеми м'ясопереробної галузіБаль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Слободянюк, Н.М.; Леонова, Б.І.; Крижова, Ю.П.
2010Актуальні проблеми м'ясопереробної галузі : підручник для студ. ОКР "Магістр" спец. 8.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", напряму підготовки "Харчові технології та інженерія"Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
2022Мікроструктурний аналіз м’яса і м’ясних продуктівХомич, Володимир Тимофійович; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Мазуркевич, Тетяна Анатоліївна; Стегней, Жанна Георгіївна
2020Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів / Національний університет біоресурсів і природокористування України (IX Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів ; 2020 р. ; К.)Ібатуллін, Ігор Ілліч; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Отченашко, Володимир Віталійович; Савченко, О.А.; Штонда, О.А.; Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна; Пашечко, М.І.; Брітченко, І.Г.; Сухенко, Владислав Юрійович
2021Технологія риби та морепродуктів. Ч. 1Лебська, Тетяна Костянтинівна; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Слободянюк, Наталія Михайлівна; Голембовська, Наталія Володимирівна; Менчинська, Аліна Анатоліївна; Іванюта, Анастасія Олександрівна