DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори Штонда, О.А.
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Визначення біологічної цінності січених напівфабрикатів з комплексною харчовою добавкою ферментативним методом | Сонько, Н.М.; Сухенко, В.Ю.; Штонда, О.А. |
2020 | Дослідження якісних показників шинки з м'яса африканського страуса з використанням рослинного ферменту | Ісраелян, В.М.; Штонда, О.А. |
2020 | Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів / Національний університет біоресурсів і природокористування України (IX Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів ; 2020 р. ; К.) | Ібатуллін, Ігор Ілліч; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Отченашко, Володимир Віталійович; Савченко, О.А.; Штонда, О.А.; Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна; Пашечко, М.І.; Брітченко, І.Г.; Сухенко, Владислав Юрійович |