Перегляд зібрання за групою - Автори Штонда, О.А.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 3 із 3
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Визначення біологічної цінності січених напівфабрикатів з комплексною харчовою добавкою ферментативним методомСонько, Н.М.; Сухенко, В.Ю.; Штонда, О.А.
2020Дослідження якісних показників шинки з м'яса африканського страуса з використанням рослинного ферментуІсраелян, В.М.; Штонда, О.А.
2020Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів / Національний університет біоресурсів і природокористування України (IX Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів ; 2020 р. ; К.)Ібатуллін, Ігор Ілліч; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Отченашко, Володимир Віталійович; Савченко, О.А.; Штонда, О.А.; Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна; Пашечко, М.І.; Брітченко, І.Г.; Сухенко, Владислав Юрійович