Науково-дослідницька підготовка магістрів соціальної педагогіки : монографія

Ескіз

Дата

2017

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Міленіум

Анотація

У монографії представлено комплексний аналіз проблеми формування науково-дослідницької компетентності майбутніх магістрів соціальної педагогіки, обґрунтовано педагогічні умови та розроблена модель формування науково-дослідницької компетентності магістрів соціальної педагогіки. Акцентована увага на розкриті змісту та організації науково- дослідницької підготовки магістрів соціальної педагогіки у вищому навчальному закладі. Монографія рекомендована для викладачів, аспірантів та студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України спеціальностей «Соціальна педагогіка» і «Соціальна робота» та інших вищих навчальних закладів, усім, хто хоче розширити свої знання з науково-дослідницької діяльності та сприяти підвищенню якості науково- дослідницької підготовки магістрів соціальної педагогіки.

Опис

Рекомендовано до друку вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол № 1 від 29 cерпня 2017 року)

Ключові слова

соціальна педагогіка

Бібліографічний опис

Науково-дослідницька підготовка магістрів соціальної педагогіки : монографія / С. О. Кубіцький, Н. О. Бондаренко. - К. : Міленіум, 2017. - 255 с.

Зібрання