Практична підготовка студентів у соціальних установах України : навчальний посібник для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності «Соціальна робота»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У навчальному посібнику розглядаються теоретичні та методичні засади практичної підготовки соціальних педагогів, а саме на основі аналізу зарубіжного досвіду професійної підготовки фахівців для соціальної/соціально-педагогічної сфер показано можливості його прогресивних ідей при використанні в Україні. Розкрито професійні основи соціально-педагогічної роботи з різними соціальними групами та категоріями клієнтів, зміст навчальної (соціально-педагогічної) практики у Національному університеті біоресурсів та природокористування України для студентів спеціальності «Соціальна робота». Рекомендовано для викладачів, студентів, соціальних педагогів, фахівців із соціальної роботи.

Опис

Ключові слова

підготовка соціальних педагогів

Бібліографічний опис

Практична підготовка студентів у соціальних установах України : навчальний посібник для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності «Соціальна робота» / Н. Т. Тверезовська, Л. В. Вікторова. - К. : , 2017. - 302 с.