Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/6254
Назва: | Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів / Національний університет біоресурсів і природокористування України (IX Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів ; 2020 р. ; К.) |
Інші назви: | Національний університет біоресурсів і природокористування України (IX Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів ; 2020 р. ; К.) |
Автори: | Ібатуллін, Ігор Ілліч Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна Отченашко, Володимир Віталійович Савченко, О.А. Штонда, О.А. Слободянюк, Наталія Михайлівна Веретинська, Ірина Анатоліївна Пашечко, М.І. Брітченко, І.Г. Сухенко, Владислав Юрійович |
Ключові слова: | переробка сировини;стандартизація продовольства;безпека продовольства |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Видавничий центр НУБіП України |
Бібліографічний опис: | Національний університет біоресурсів і природокористування України (IX Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів ; 2020 р. ; К.). Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства: Збірник праць за підсумками ІХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів / Національний університет біоресурсів і природокористування України (IX Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів ; 2020 р. ; К.) , Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК ; Ред. кол.: І. І. Ібатуллін [та ін.]. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2020. - 252 с. |
Короткий огляд (реферат): | У збірнику праць подані результати сучасних наукових досліджень раціональних технологій виробництва та переробки сільськогосподарської сировини у харчові та кормові продукти, проведений аналіз удосконалених процесів, машин і апаратів харчових і переробних виробництв та описані проблеми санітарії і гігієни переробних підприємств, стандартизації, сертифікації, оцінки і забезпечення якості сировини та готової продукції. Розміщені у збірнику тези доповідей стосуються таких напрямів: «стандартизація і сертифікація продукції АПК та технологій і засобів її виробництва», «Актуальні проблеми виробництва продукції тваринництва і рибництва», «Інноваційні технології переробки продовольчої сировини», «Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК». |
Опис: | Рекомендовано до друку Вченою радою факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол №7 від 31.03.2020 року) |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/6254 |
Розташовується у зібраннях: | Статті та тези конференцій, періодичні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnik_9-10.04[12266].pdf | 5.51 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.