Методичні рекомендації з дисципліни «Педагогіка сімейного виховання» для підготовки фахівців за ОПП 015 «Професійна освіта» (015.18 «Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства»)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЦП «КОМПРИНТ»

Анотація

У методичних рекомендаціях висвітлено зміст лекцій і семінарських занять із дисципліни «Педагогіка сімейного виховання», літературу для підготовки до занять, тестові завдання для самоперевірки. Методичні рекомендації розраховані на студентів, які навчаються за ОПП 015 «Професійна освіта» (015.18 «Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства»).

Опис

Рекомендовано до друку вченою радою гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол №6 від 18.02.2020 р.).

Ключові слова

педагогіка, сімейне виховання

Бібліографічний опис

Методичні рекомендації з дисципліни «Педагогіка сімейного виховання» для підготовки фахівців за ОПП 015 «Професійна освіта» (015.18 «Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства») / уклад. Л. М. Маценко. - К. : ТОВ «ЦП» Компрінт», 2020. - 30 с.