Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування. XХ Міжнародна конференція науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів: збірник тез. м. Київ, Україна, 23–27 березня 2020 року

Анотація

В збірнику представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів НУБіП України, провідних вищих навчальних закладів за консультаційного супроводу науковців Відділення в Любліні Польської академії наук, в яких розглядаються завершені етапи розробок з механізації сільського господарства, транспортних технологій і засобів у АПК, удосконалення та нові розробки біотехнологічних процесів і технічних засобів.

Опис

Ключові слова

біоенергетика, біоенергетичні системи, системи природокористування, техніка в с.г.

Бібліографічний опис

Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування. XХ Міжнародна конференція науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів: збірник тез. м. Київ, Україна, 23–27 березня 2020 року : матеріали конференції / гол. ред. Я. М. Михайлович ; ред. В. Д. Войтюк [та ін.]. - К. : , 2020. - 157 с.