Збірник тез доповідей 74-й Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Наукові здобутки студентів у дослідженнях технічних та біоенергетичних систем природокористування» (16–20 березня 2020 року) присвячену 206-річчю з дня народження Т. Г. Шевченка під гаслом «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь…»

Анотація

В збірнику представлені тези доповідей студентів, що працюють над магістерськими роботами і бакалаврськими проектами по кафедрах механіко-технологічного факультету НУБіП України та провідних вищих навчальних закладів України за консультаційного супроводу науковців Відділення в Любліні Польської академії наук, в яких розглядаються завершені етапи розробок з агроінженерії, автомобільного транспорту, механізації сільського господарства, транспортних технологій і засобів у АПК, будівництва сільських територій, технічного сервісу машин для сільського, лісового і водного господарств та харчових технологій, удосконалення та нові розробки біотехнологічних процесів і технічних засобів.

Опис

Ключові слова

біоенергетика, біоенергетичні системи, системи природокористування, техніка в с.г.

Бібліографічний опис

Збірник тез доповідей 74-й Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Наукові здобутки студентів у дослідженнях технічних та біоенергетичних систем природокористування» (16–20 березня 2020 року) присвячену 206-річчю з дня народження Т. Г. Шевченка під гаслом «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь…» : матеріали конференції / гол. ред. Я. М. Михайлович ; ред. В. Д. Войтюк [та ін.]. - К. : , 2020. - 158 с.