Skip navigation
DSpace logo
  • Головна сторінка
  • Перегляд
    • Фонди та зібрання
    • Перегляд матеріалів за:
    • Дати випуску
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
  • Вхід:
    • Мій архів матеріалів
    • Оновлення на e-mail
    • Обліковий запис

DSpace JSPUI

DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних

Дізнатися більше
DSpace logo

  1. DGlibrary - Цифрова бібліотека НУБіП України
  2. Наукові журнали та збірники видань

Тваринництво та технології харчових продуктів : [84] Головна сторінка фонду Перегляд статистики

Перегляд

Зібрання цього фонду

2018 [21]

2019 [28]

2020 [27]

2021 [8]

Перегляд

Автор
  • 12 Носевич, Д.К.
  • 8 Гетя, А.А.
  • 7 Баль-Прилипко, Л.В.
  • 7 Мельник, В.І.
  • 7 Угнівенко, А.М.
  • 7 Чумаченко, І.П.
  • 5 Рубан, С.Ю.
  • 4 Слободянюк, Н.М.
  • 3 Даншин, В.О.
  • 3 Климковецький, А.А.
  • . далі >
Тема
  • 7 молочна худоба
  • 5 жива маса
  • 4 відтворювальна здатність
  • 4 технологія
  • 3 fish feeding
  • 3 велика рогата худоба
  • 3 годівля
  • 3 годівля риб
  • 3 комбікорми
  • 3 корови
  • . далі >
за датою випуску
  • 28 2019
  • 27 2020
  • 21 2018
  • 8 2021
Has File(s)
  • 84 true
Тема від Logo CINECA

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок