Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DGlibrary - Цифрова бібліотека НУБіП України
Наукові журнали та збірники видань
Тваринництво та технології харчових продуктів : [84]
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
2018
[21]
2019
[28]
2020
[27]
2021
[8]
Перегляд
Автор
12
Носевич, Д.К.
8
Гетя, А.А.
7
Баль-Прилипко, Л.В.
7
Мельник, В.І.
7
Угнівенко, А.М.
7
Чумаченко, І.П.
5
Рубан, С.Ю.
4
Слободянюк, Н.М.
3
Даншин, В.О.
3
Климковецький, А.А.
.
далі >
Тема
7
молочна худоба
5
жива маса
4
відтворювальна здатність
4
технологія
3
fish feeding
3
велика рогата худоба
3
годівля
3
годівля риб
3
комбікорми
3
корови
.
далі >
за датою випуску
28
2019
27
2020
21
2018
8
2021
Has File(s)
84
true