Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8288
Назва: Physical and chemical parameters of chops model compositions with using of flax seed
Інші назви: Фізичні і хімічні параметри модельних композицій відбивних за допомогою насіння льону
Автори: Veretynska, I.A.
Sukhenko, Yu.G.
Slobodyanyuk, N.M.
Ключові слова: chopped semi-finished products
model compositions
flax seed
fatty stuff
physical and chemical
structural and mechanical properties
рубані напівфабрикати
модельні склади
насіння льону
жирні речі
фізико-хімічні
структурно-механічні властивості
Дата публікації: 2018
Видавництво: ВЦ НУБіП України
Бібліографічний опис: Veretynska I.A., Sukhenko Yu.G., Slobodyanyuk N.M. Physical and chemical parameters of chops model compositions with using of flax seed / I.A. Veretynska, Yu.G Sukhenko, N.M Slobodyanyuk // Науковий вісник НУБіП України. Серія : Техніка та енергетика АПК. - К. : ВЦ НУБіП України, 2018. - Вип. 296. - С. 85-88
Короткий огляд (реферат): Physical and chemical parameters of chops model compositions using flax seeds was studied. Found that using of flax seeds in the chops model compositions in the amount of 5% promotes the water-retaining capacity, therefore, the texture and richness of products are improved.
Опис: Були вивчені фізико-хімічні параметри моделей композицій відбивних з використанням насіння льону. Встановлено, що використання насіння льону у котлетних модель композиціях в кількості 5% підвищує водоутримуючу здатність, тому, текстура і соковитість продуктів поліпшується.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8288
Розташовується у зібраннях:2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
85_Veretynska.pdf175.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.