Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8820
Назва: Хімічний та амінокислотний склад м’яса перепелів за згодовування сухої післяспиртової барди
Автори: Ібатуллін, І.І.
Плиска, А.Ю.
Сичов, М.Ю.
Ключові слова: відходи спиртового виробництва
жива маса
протеїн
жир
м’ясо
Дата публікації: 2020
Видавництво: НУБіП України
Бібліографічний опис: Хімічний та амінокислотний склад м’яса перепелів за згодовування сухої післяспиртової барди / І.І. Ібатуллін, А.Ю. Плиска, М.Ю. Сичов // Тваринництво та технології харчових продуктів. - К. : НУБіП України, 2020. - Том 11, № 1. - С. 24-32
Короткий огляд (реферат): Актуальним питанням сьогодення є утилізація відходів переробної промисловості шляхом згодовування їх тваринам з метою отримання цінного тваринного білка. З цією метою було проведено науково-господарський дослід з визначення впливу згодовування молодняку перепелів м’ясного напряму продуктивності сухої післяспиртової барди у складі комбікормів у кількості 5–20 % на продуктивність та хімічний склад їх м’яса.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8820
Розташовується у зібраннях:2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24_Ibatullin.pdf569.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.