Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8820
Назва: | Хімічний та амінокислотний склад м’яса перепелів за згодовування сухої післяспиртової барди |
Автори: | Ібатуллін, І.І. Плиска, А.Ю. Сичов, М.Ю. |
Ключові слова: | відходи спиртового виробництва жива маса протеїн жир м’ясо |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | НУБіП України |
Бібліографічний опис: | Хімічний та амінокислотний склад м’яса перепелів за згодовування сухої післяспиртової барди / І.І. Ібатуллін, А.Ю. Плиска, М.Ю. Сичов // Тваринництво та технології харчових продуктів. - К. : НУБіП України, 2020. - Том 11, № 1. - С. 24-32 |
Короткий огляд (реферат): | Актуальним питанням сьогодення є утилізація відходів переробної промисловості шляхом згодовування їх тваринам з метою отримання цінного тваринного білка. З цією метою було проведено науково-господарський дослід з визначення впливу згодовування молодняку перепелів м’ясного напряму продуктивності сухої післяспиртової барди у складі комбікормів у кількості 5–20 % на продуктивність та хімічний склад їх м’яса. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8820 |
Розташовується у зібраннях: | 2020 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
24_Ibatullin.pdf | 569.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.