Дослідження якісних показників шинки з м'яса африканського страуса з використанням рослинного ферменту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НУБіП України

Анотація

Розширення асортименту харчових продуктів є одним з найбільш перспективних завдань в харчовій промисловості. Виробництво продуктів з цільношматкового м’яса завжди визначав технологічний рівень підприємства, відображаючи його можливість покращити харчування споживача. З одного й того ж виду м’ясної сировини, шляхом зміни режимів і умов її підготовки виробляють продукти з різними поживними характеристиками.

Опис

Ключові слова

м'ясо страусів, шинкові вироби, м’ясна сировина, органолептичні показники

Бібліографічний опис

Дослідження якісних показників шинки з м'яса африканського страуса з використанням рослинного ферменту / В.М. Ісраелян, О.А. Штонда // Тваринництво та технології харчових продуктів. - К. : НУБіП України, 2020. - Том 11, № 4. - С. 25-31