Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8868
Назва: Physical and chemical parameters of chops model compositions with using of flax seed
Інші назви: Фізичні і хімічні параметри модельних композицій відбивних за допомогою насіння льону
Автори: Veretynska, I.A.
Sukhenko, Yu.G.
Slobodyanyuk, N.M.
Ключові слова: chopped semi-finished products
model compositions
flax seed
fatty stuff
physical and chemical
structural and mechanical properties
рубані напівфабрикати
модельні склади
насіння льону
жирні речі
структурно-механічні властивості
фізикохімічні
Дата публікації: 2018
Видавництво: НУБіП України
Бібліографічний опис: Physical and chemical parameters of chops model compositions with using of flax seed / I.A. Veretynska, Yu.G. Sukhenko, N.M. Slobodyanyuk // Техніка та енергетика. - К. : НУБіП України, 2018. - Том 9, № 2. - С. 85-88
Короткий огляд (реферат): Physical and chemical parameters of chops model compositions using flax seeds was studied. Found that using of flax seeds in the chops model compositions in the amount of 5% promotes the waterretaining capacity, therefore, the texture and richness of products are improved.
Опис: Були вивчені фізико-хімічні параметри моделей композицій відбивних з використанням насіння льону. Встановлено, що використання насіння льону у котлетних модель композиціях в кількості 5% підвищує водоутримуючу здатність, тому, текстура і соковитість продуктів поліпшується.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8868
Розташовується у зібраннях:2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
85_Veretynska.pdf281.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.