Регіональні концепти розвитку сільських територій на засадах створення садкового рибницького господарства у нескидній водоймі

Анотація

У посібнику розкрито організаційно-економічну, методичну та експериментальну складову створення садкового рибницького господарства у нескидній водоймі. Обґрунтовано регіональні концепти розвитку сільських територій на засадах функціонування садкової аквакультури в умовах конкуренції за ресурси. Визначено інструменти, механізми формування та функціонування садкового господарства у нескидній водоймі в контексті розвитку сільських територій із одночасною мінімізацією ризиків від ведення аквакультурної діяльності. Запропоновано сучасний інструментарій з виробництва коропа та досвід вирощування кларієвого сома на ТОВ «ЧІВО» у садках. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.

Опис

Ключові слова

рибне господарство, рибництво, риби

Бібліографічний опис

Регіональні концепти розвитку сільських територій на засадах створення садкового рибницького господарства у нескидній водоймі : посібник / уклад. Н. М. Вдовенко [та ін.]. - К. : Списовський, 2020. - 33 с.