Перегляд зібрання за групою - Автори Слободянюк, Н.М.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Актуальні проблеми м'ясопереробної галузіБаль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Слободянюк, Н.М.; Леонова, Б.І.; Крижова, Ю.П.
2019Вплив меду натурального на показники безпечності рибних пресервів і пастСлободянюк, Н.М.; Менчинська, А.А.; Манолі, Т.А.; Баришева, Я.О.
2020Наукові основи та економічна доцільність створення технологій виробництва м'ясних продуктів тривалого терміну зберіганняБаль-Прилипко, Л.В.; Чередніченко, О.О.; Слободянюк, Н.М.; Леонова, Б.І.; Рябовол, М.В.
2020Оцінка вібраційних і електротехнічних параметрів процесу зневоложення високовологих та рідких дисперсних систем переробних і харчових виробництвПаламарчук, І.П.; Слободянюк, Н.М.; Зозуляк, O.А.; Іволга, А.Р.
2019Споживчі властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з додаванням цистозіриІванюта, А.О.; Слободянюк, Н.М.; Чумаченко, І.П
2020Удосконалення технології рибних пудингів для дитячого харчуванняСлободянюк, Н.М.; Менчинська, А.А.; Іванюта, А.О.; Очколяс, О.М.