Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5749
Назва: М’ясна продуктивність великої рогатої худоби : монографія
Автори: Колісник, Олександр Іванович
Угнівенко, Анатолій Миколайович
Антонюк, Тетяна Андріївна
Прудніков, Василь Григорович
Ключові слова: м‘ясне скотарство
Дата публікації: 2018
Видавництво: ЦП «Компринт»
Бібліографічний опис: М’ясна продуктивність великої рогатої худоби : монографія / О. І. Колісник [та ін.]. - К. : ЦП “КОМПРИНТ”, 2018. - 431 с. - ISBN 978-966-929-840-9
Короткий огляд (реферат): У монографії систематизовано найбільш важливі властивості яловичини та фактори ввливу на неї з позицій обґрунтованих чітких критеріїв всесвітніх нормативних документів. Комплексно висвітлено широке коло його проблем і сутність новітніх технологій виробництва безпечного м‘яса у скотарстві, основні напрямки його поліпшення та оцінювання якості. Наведено словник термінів і понять та список використаних джерел. Для докторантів, аспірантів і магістрів за спеціалізацією «Спеціалізоване м‘ясне скотарство» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Опис: Рекомендовано до друку Вченою Радою Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол за № 4 від 28 листопада 2018 р.), як монографія
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5749
ISBN: 978-966-929-840-9
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kolіsnik_Mjasna_produktivnіst_VRH.pdf5.82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.