Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5933
Назва: Осетрівництво. Т. ІІ. Індустріальне осетрівництво
Інші назви: Т. ІІ. Індустріальне осетрівництво
Автори: Андрющенко, Антоніна Іванівна
Вовк, Надія Іллівна
Кондратюк, Вадим Миколайович
Ключові слова: осетрівництво
індустріальне осетрівництво
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Осетрівництво: підручник. Т. ІІ. Індустріальне осетрівництво / А. І. Андрющенко, Н. І. Вовк, В. М. Кондратюк. - К. : , 2018. - 612 с.
Короткий огляд (реферат): Підручник складається із двох частин. Друга частина включає матеріали щодо організаційної структури та облаштування осетрових індустріальних господарств, основні технології осетрової індустріальної аквакультури, пов’язані з методами формуванням ремонтно-маточних доместикованих та колекційних стад осетрових риб різного походження, виробництвом рибопосадкового матеріалу та їх товарної продукції в садкових комплексах, басейнових господарствах та установках із замкненим циклом водопостачання. У підручнику наведено основні методичні підходи в індустріальних господарствах до технологічних процесів формування ремонтно-маточних стад, відтворення та вирощування осетрових об'єктів аквакультури, а також – рибоводно-біологічні нормативи з їх відтворення та утримання. Наведено основні хвороби осетрових риб, профілактичні заходи до них та методи їх лікування. Підручник призначений для використання у вищих навчальних закладах при викладанні дисциплін технологічного спрямування в осетрівництві для студентів ОС «Магістр» за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» та викладачів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5933
Розташовується у зібраннях:Підручники та навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Andrjschenco_Osetrivnictvo_T_II.pdf8.8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.