Статті та тези конференцій, періодичні видання : [1644] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 1609
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Динамічний аналіз переміщення мостового кранаКрушельницький, В.В.
2020Контактное взаимодействие двух упруговязких тел несогласованной формыХайдер Аль-Хазаали Раад Надим
2021Цінність ягід чорниці звичайної та сучасні способи її переробкиЯщук, Н.; Волянський, О.; Романчук, І.
2021Ожина - перспективна ягідна культура в УкраїніТелепенько, Ю.
2021Садівництво Буковини та негативні наслідки на природні екосистемиСтороженко, Ж.
2021Біотехнологічні аспекти культури in vitro садової суниці селекції НУБіП УкраїниСпірочкіна, М.
2021Розроблення технології морозива ацидофільно-сироваткового збагаченогоСапіга, В.; Михалевич, А.; Поліщук, Г.; Осьмак, Т.
2021Негативний вплив інвазії Arion lusitaniens sensu lato на товарне виробництво Fragaria ananassa Dueh у відкритому ґрунтіРожко, І.
2021Застосування пестицидів у промислових насадженнях яблуні на Півдні УкраїниРозова, Л.; Юдицька, І.
2021Фактори, що впливають на якість та тривалість логістики ягід суниціПодпрятов, Г.; Завадська, О.; Медушовська, А.
2021Оцінка нових сортів картоплі за якісними показникамиПисаренко, Н.; Сидорчук, В.
2021Привабливість та недоліки йоштиПетренко, М.; Войцехівський, В.; Токар, А.; Мулярчук, О.
2021Основні дефекти продукції ягідництваНасіковський, В.; Рожко, В.
2021Особливості заморожування ягід чорниціНасіковський, В.
2021Використання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно - сироваткового смузіМихалевич, А.; Сапіга, В.; Кузьмик, У.; Точкова, О.
2021Машини і пристрої для післязбиральної доробки ягідМартишко, В.
2021Переваги органічного виробництва ягід: еколого економічні аспектиЛопуга, Д.; Бережняк, Є.; Войцехівський, В.
2021Придатність плодів обліпихи для виробництва натуральних винЛитовченко, О.; Москалець, Т.; Токар, А.; Кузнецов, А.; Войцехівський, В.
2021Стан кореневої системи саджанців винограду сорту «ПРЕОБРАЖЕНИЕ» за дії регулятору росту «АНТИСТРЕС»Колесніков, М.
2021Управління якістю в технології напоїв на основі цукрового сорго та вишневого концентратуКарпутіна, М.; Харгелія, Д.; Вітряк, О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 1609