Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6254
Назва: Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів / Національний університет біоресурсів і природокористування України (IX Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів ; 2020 р. ; К.)
Інші назви: Національний університет біоресурсів і природокористування України (IX Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів ; 2020 р. ; К.)
Автори: Ібатуллін, Ігор Ілліч
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Отченашко, Володимир Віталійович
Савченко, О.А.
Штонда, О.А.
Слободянюк, Наталія Михайлівна
Веретинська, Ірина Анатоліївна
Пашечко, М.І.
Брітченко, І.Г.
Сухенко, Владислав Юрійович
Ключові слова: переробка сировини
стандартизація продовольства
безпека продовольства
Дата публікації: 2020
Видавництво: Видавничий центр НУБіП України
Бібліографічний опис: Національний університет біоресурсів і природокористування України (IX Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів ; 2020 р. ; К.). Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства: Збірник праць за підсумками ІХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів / Національний університет біоресурсів і природокористування України (IX Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів ; 2020 р. ; К.) , Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК ; Ред. кол.: І. І. Ібатуллін [та ін.]. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2020. - 252 с.
Короткий огляд (реферат): У збірнику праць подані результати сучасних наукових досліджень раціональних технологій виробництва та переробки сільськогосподарської сировини у харчові та кормові продукти, проведений аналіз удосконалених процесів, машин і апаратів харчових і переробних виробництв та описані проблеми санітарії і гігієни переробних підприємств, стандартизації, сертифікації, оцінки і забезпечення якості сировини та готової продукції. Розміщені у збірнику тези доповідей стосуються таких напрямів: «стандартизація і сертифікація продукції АПК та технологій і засобів її виробництва», «Актуальні проблеми виробництва продукції тваринництва і рибництва», «Інноваційні технології переробки продовольчої сировини», «Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК».
Опис: Рекомендовано до друку Вченою радою факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол №7 від 31.03.2020 року)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6254
Розташовується у зібраннях:Статті та тези конференцій, періодичні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnik_9-10.04[12266].pdf5.51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.