Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6288
Назва: Методичні рекомендації з дисципліни «Організація виховної роботи у навчальному закладі» для підготовки фахівців за ОПП 015 «Професійна освіта» (015.18 «Технологія виробництва і переробки продуктів сільського осподарства»)
Автори: Маценко, Леся Миколаївна
Ключові слова: вища освіта
виховна робота
Дата публікації: 2020
Видавництво: ТОВ «ЦП» Компрінт»
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації з дисципліни «Організація виховної роботи у навчальному закладі» для підготовки фахівців за ОПП 015 «Професійна освіта» (015.18 «Технологія виробництва і переробки продуктів сільського осподарства») / уклад. Л. М. Маценко. - К. : ТОВ «ЦП» Компрінт», 2020. - 50 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях висвітлено зміст лекцій і семінарських занять із дисципліни «Організація виховної роботи у навчальному закладі», літературу для підготовки до занять, тестові завдання для самоперевірки. Методичні рекомендації розраховані на студентів, які навчаються за ОПП 015 «Професійна освіта» (015.18 «Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства»).
Опис: Рекомендовано до друку вченою радою гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол №6 від 18.02.2020 р.).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6288
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маценко_Методичка для ПО 2020.pdf451.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.