Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6355
Назва: Виробництво екологічно безпечної яловичини
Автори: Угнівенко, Анатолій Миколайович
Кос, Н.В.
Ключові слова: тваринництво
м’ясне скотарство
Дата публікації: 2018
Видавництво: Видавничий центр НУБіП України
Бібліографічний опис: Виробництво екологічно безпечної яловичини : підручник / А. М. Угнівенко, Н. В. Кос. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2018. - 252 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику систематизовано найбільш важливі аспекти виробництва екологічно безпечної яловичини у м’ясному скотарстві з позицій обґрунтованих чітких критеріїв всесвітніх нормативних документів. Комплексно висвітлено широке коло його проблем відповідно до програми дисципліни. Охарактеризовано сутність новітніх технологій виробництва безпечної продукції м’ясного скотарства, основні напрямки її поліпшення та оцінювання якості. Наведено словник термінів і понять та список використаних джерел. Для використання у навчальному процесі у Національному університеті біоресурсів і природокористування України за спеціалізацією ―Спеціалізоване м’ясне скотарство‖ спеціальності 204 ―Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва‖.
Опис: Рекомендовано Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол за № 4 від 28 листопада 2018 р.)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6355
Розташовується у зібраннях:Підручники та навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Виробництво екологічно безпечної яловичини.pdf3.68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.