Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6398
Назва: М'ясне скотарство України
Автори: Угнівенко, Анатолій Миколайович
Колісник, О.І.
Кос, Н.В.
Ключові слова: скотарство
м'ясне скотарство
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЦП “Компрінт"
Бібліографічний опис: Угнівенко, Анатолій Миколайович. М'ясне скотарство України : підручник / А.М. Угнівенко, О.І. Колісник, Н.В. Кос. - К. : ЦП «Компринт», 2020. - 535 с.
Короткий огляд (реферат): У підручнику досить повно описані основні породи м’ясної худоби, найбільш поширені в Україні. Детально розглянуто основні методи племінної роботи з тваринами в чистопородних стадах (розведення за лініями і родинами) і одержаних за схрещування та гібридизації. Викладено системи утримання, годівлі і відтворювання м’ясної худоби та організацію для неї кормової бази. Висвітлено основні принципи економіки, менеджменту і маркетингу м’ясного скотарства. Розрахований на студентів сільськогосподарських закладів ІІ- ІV рівнів акредитації ОС «Бакалавр» спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Опис: Рекомендовано вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6398
Розташовується у зібраннях:Підручники та навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
М’ясне скотарство_2020.pdf9.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.