Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6399
Назва: Управління виробництвом продукції м’ясного скотарства
Автори: Угнівенко, Анатолій Миколайович
Колісник, О.І.
Кос, Н.В.
Ключові слова: скотарство
м'ясне скотарство
виробництво
продукція
продукція м’ясного скотарства
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЦП “Компрінт"
Бібліографічний опис: Угнівенко, Анатолій Миколайович. Управління виробництвом продукції м’ясного скотарства : навчальний посібник / А.М. Угнівенко, О.І. Колісник, Н. В. Кос. - К. : ЦП «Компринт», 2019. - 333 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику систематизовано найбільш важливі аспекти управління виробництвом продукції м’ясного скотарства за чітких критеріїв нормативних документів. Комплексно висвітлено широке коло його проблем відповідно до програми дисципліни. Охарактеризовано сутність новітніх енергоощадних технологій управління виробництвом безпечної продукції м’ясного скотарства, основні напрямки її поліпшення. Наведено словник термінів і понять та список використаних і рекомендованих джерел. Для використання у навчальному процесі у Національному університеті біоресурсів і природокористування України за спеціалізацією “Спеціалізоване м’ясне скотарство” спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
Опис: Рекомендовано Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6399
Розташовується у зібраннях:Підручники та навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Управ. виробн. прод. м’ясного скотарства_2019.pdf5.25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.