Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6641
Назва: Теплофізичні властивості напівфабрикатів та харчових продуктів
Автори: Жеплінська, Марія Михайлівна
Василів, Володимир Павлович
Ключові слова: Харчова промисловість, теплофізичні властивості напівфабрикатів
Дата публікації: 2021
Видавництво: Фірма «ІНКОС»
Бібліографічний опис: Теплофізичні властивості напівфабрикатів та харчових продуктів : довідник / М. М. Жеплінська, В. П. Василів. - К. : Фірма «ІНКОС», 2021. - 206 с.
Короткий огляд (реферат): Довідник містить основні теплофізичні характеристики напівфабрикатів та продуктів, що необхідні для проведення розрахунків обладнання для харчової промисловості. Довідник призначений для студентів технологічних, біотехнологічних та механічних спеціальностей для підготовки до виконання курсового проекту з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв», «Процеси і апарати біотехнологічних виробництв», а також може бути корисним спеціалістам підприємств харчових і переробних галузей АПК, аспірантам, науковим співробітникам та викладачам закладів вищої освіти для інженерних розрахунків та виконання дипломних проектів
Опис: Рекомендовано до видання рішенням вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6641
Розташовується у зібраннях:Підручники та навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жеплінська_Теплофізичні властивості напівфабрикатів.pdf1.61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.