Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6644
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНовицький, А.В.-
dc.contributor.authorЗасунько, А.А.-
dc.contributor.authorХмельовська, С.З.-
dc.date.accessioned2021-04-27T07:06:19Z-
dc.date.available2021-04-27T07:06:19Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationОцінка та підвищення рівня надійності ножів засобів для приготування і роздавання кормів / А. В. Новицький, А. А. Засунько, С. З. Хмельовська// Збірник тез доповідей VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019» - К. : НУБіП України, 2019. – С. 82 -83.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6644-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНУБіП Україниuk_UA
dc.titleОцінка та підвищення рівня надійності ножів засобів для приготування і роздавання кормівuk_UA
dc.title.alternativeЗбірник тез доповідей VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019»uk_UA
dc.typeTezidopovideyuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті та тези конференцій, періодичні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
82,Новицький.pdf112.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.