Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7936
Назва: Управління якістю в технології напоїв на основі цукрового сорго та вишневого концентрату
Інші назви: Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки», 28-29 квітня 2021 р.
Автори: Карпутіна, М.
Харгелія, Д.
Вітряк, О.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Управління якістю в технології напоїв на основі цукрового сорго та вишневого концентрату / Карпутіна М., Харгелія Д., Вітряк О.// Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки», 28-29 квітня 2021 р. - К. : 2021. – С. 53-55.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7936
Розташовується у зібраннях:Статті та тези конференцій, періодичні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
53,Карпутіна.pdf101.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.