Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7941
Назва: Використання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно - сироваткового смузі
Інші назви: Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки», 28-29 квітня 2021 р.
Автори: Михалевич, А.
Сапіга, В.
Кузьмик, У.
Точкова, О.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Використання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно - сироваткового смузі / Михалевич А., Сапіга В., Кузьмик У., Точкова О.// Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки», 28-29 квітня 2021 р. - К. : 2021. – С. 67-70.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7941
Розташовується у зібраннях:Статті та тези конференцій, періодичні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
67,Михалевич.pdf110.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.