Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7943
Назва: Основні дефекти продукції ягідництва
Інші назви: Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки», 28-29 квітня 2021 р.
Автори: Насіковський, В.
Рожко, В.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Основні дефекти продукції ягідництва/ Насіковський В., Рожко В.// Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки», 28-29 квітня 2021 р. - К. : 2021. – С. 71-72.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7943
Розташовується у зібраннях:Статті та тези конференцій, періодичні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
71,Насіковський.pdf84.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.