Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9001
Назва: Технологія риби та морепродуктів. Ч. 1
Автори: Лебська, Тетяна Костянтинівна
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Слободянюк, Наталія Михайлівна
Голембовська, Наталія Володимирівна
Менчинська, Аліна Анатоліївна
Іванюта, Анастасія Олександрівна
Ключові слова: Харчова промисловість
Технологія риби та морепродуктів
Дата публікації: 2021
Видавництво: Видавничий центр НУБіП України
Бібліографічний опис: Технологія риби та морепродуктів : підручник. Ч. 1 / Т. К. Лебська [та ін.]. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2021. - 313 с.
Короткий огляд (реферат): Зміст навчального підручника відповідає навчальній програмі дисципліни «Технологія риби та морепродуктів». Підручник буде корисний студентам, аспірантам та викладачам закладів вищої освіти
Опис: Рекомендовано до видання рішенням вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України (Протокол № 4 від 24.11. 2021 року)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9001
Розташовується у зібраннях:Підручники та навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lebska_Texnologiy rubu.pdf8.85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.