Перегляд за Автор "Василів Володимир Павлович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Теплофізичні властивості напівфабрикатів та харчових продуктів(Фірма «ІНКОС», 2021) Жеплінська Марія Михайлівна; Василів Володимир ПавловичДовідник містить основні теплофізичні характеристики напівфабрикатів та продуктів, що необхідні для проведення розрахунків обладнання для харчової промисловості. Довідник призначений для студентів технологічних, біотехнологічних та механічних спеціальностей для підготовки до виконання курсового проекту з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв», «Процеси і апарати біотехнологічних виробництв», а також може бути корисним спеціалістам підприємств харчових і переробних галузей АПК, аспірантам, науковим співробітникам та викладачам закладів вищої освіти для інженерних розрахунків та виконання дипломних проектівДокумент Технологічне обладнання м’ясопереробних підприємств(НУБіП України, 2024) Сарана Віктор Володимирович; Василів Володимир Павлович; Бурова Зінаїда Андріївна; Муштрук Михайло Михайлович; Жеплінська Марія Михайлівна; Слободянюк Наталія МихайлівнаВ підручнику викладені сучасні способи і засоби механізованої переробки м’яса з урахуванням найновіших досягнень науки і техніки. Розглянуто конструкції, принцип дії, технологічне застосування та інженерні розрахунки технологічного обладнання м’ясопереробних підприємств. Видання розраховане для підготовки студентів у вищих навчальних закладах за спеціальностями: 181 – харчові технології, 133 – галузеве машинобудування, 208 – агроінженерія.