Перегляд за Автор "Мазуркевич, Тетяна Анатоліївна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Міжнародна анатомічна номенклатура птахів(2020) Хомич, Володимир Тимофійович; Дишлюк, Надія Володимирівна; Мазуркевич, Тетяна Анатоліївна; Стегней, Жанна Георгіївна; Усенко, С.І.У термінологічному словнику латинською і українською мовами наведені сучасні міжнародні анатомічні терміни птахів. Словник рекомендується науковим співробітникам, які займаються морфологією птахів і викладачам дисциплін «Анатомія тварин» і «Гістологія» для підготовки фахівців ОС «Бакалавр» і «Магістр» напряму «Ветеринарна медицина»Документ Міжнародна ветеринарна гістологічна номенклатура(2019) Хомич, Володимир Тимофійович; Мазуркевич, Тетяна Анатоліївна; Дишлюк, Надія Володимирівна; Стегней, Жанна Георгіївна; Усенко, Світлана ІванівнаУ термінологічному словнику латинською, англійською і українською мовами наведені сучасні міжнародні гістологічні терміни, які використовують у ветеринарній медицині. Словник рекомендується науковим співробітникам, які займаються гістологією тварин і викладачам дисципліни «Цитологія, гістологія, ембріологія» для підготовки фахівців ОР «Бакалавр» і «Магістр» напряму «Ветеринарна медицина».Документ Міжнародна ветеринарна ембріологічна номенклатура(2018) Хомич, Володимир Тимофійович; Дишлюк, Надія Володимирівна; Мазуркевич, Тетяна Анатоліївна; Стегней, Жанна ГеоргіївнаУ термінологічному словнику латинською і українською мовами наведені сучасні міжнародні ембріологічні терміни, які використовують у ветеринарній медицині. Словник рекомендується науковим співробітникам, які займаються ембріологією тварин і викладачам дисципліни «Цитологія, гістологія, ембріологія» для підготовки фахівців ОР «Бакалавр» і «Магістр» напряму «Ветеринарна медицина».Документ Мікроструктурний аналіз м’яса і м’ясних продуктів(Редакційно-видавничий відділ НУБіП України, 2022) Хомич, Володимир Тимофійович; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Мазуркевич, Тетяна Анатоліївна; Стегней, Жанна ГеоргіївнаЗміст підручника відповідає навчальній програмі дисципліни «Мікроскоструктурний аналіз м’яса і мясних продуктів». Підручник буде корисний студентам, аспірантам та викладачам закладів вищої освіти.