Перегляд за Автор "Поплавська О.С."
Зараз показуємо 1 - 14 з 14
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Виробництво стерляді з використанням інструментів впливу на організаційно-економічні та виробничі процеси у рибному господарстві(2020) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дмитришин Р.А.; Поплавська О.С.У посібнику розкрито основні складові щодо виробництва стерляді з використанням інструментів впливу на організаційно-економічні та виробничі процеси в умовах глобального дефіциту продовольства. Обґрунтовано заходи щодо отримання товарної продукції за короткий період часу при найменших витратах з можливістю наситити осетровими ринок риби в Україні. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Збірник технологій виробництва різних видів риб з використанням інструментів впливу на попит та пропозицію риби, інших водних живих ресурсів для забезпечення конкурентних переваг рибного господарства(НУБіП України, 2021) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дмитришин Р.А.; Поплавська О.С.; Герасимчук В.В.; Домбровська Т.О.; Михальчишина Л.Г.; Шепелєв С.С.; Єфіменко О.А.; Махиборода К.В.; Сіненок І.О.; Місар М.О.; Небога Г.І.; Федоренко М.О.У довіднику розкрито основні складові щодо виробництва різних видів риб з використанням інструментів впливу на попит та пропозицію риби, інших водних живих ресурсів з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг в умовах глобального дефіциту продовольства. Обґрунтовано заходи щодо отримання товарної продукції за короткий період часу при найменших витратах з можливістю забезпечити власно виробленою рибною продукцією ринок риби в Україні. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації з виробництва камбали-калкан через призму впливу зростаючого попиту на рибу(2021) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Федоренко М.О.; Коваленко Б.Ю.; Герасимчук В.В.; Боярчук С.В.; Дмитришин Р.А.; Шарило Д.Ю.; Коваль В.В.; Курмаєв П.Ю.; Неліпа А.В.; Коробова Н.М.; Томілін О.О.; Шепелєв С.С.; Поплавська О.С.У посібнику розкрито основні складові щодо виробництва камбали-калкан у процесі формування пропозиції на продукцію морської аквакультури в умовах глобальних продовольчих викликів для збалансованого розвитку територій з урахуванням теоретичних і практичних аспектів імплементації положень Угоди про заходи держави порту, прапора щодо незаконного, непідзвітного, нерегульованого рибальства, Конвенції ООН з морського права, організаційно- економічних механізмів регулювання і боротьби з нелегальним рибним промислом. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, бакалаврів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва лина з використанням інструментів впливу на планування і організацію біологічних процесів у рибному господарстві(АСТЕКС, 2019) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Павленко М.М.; Талавиря О.М.; Сіненок І.О.; Лобода Ю.В.; Поплавська О.С.; Сорока С.А.; Дмитришин Р.А.; Федоренко М.О.; Шепелев С.С.У практичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва лина з використанням інструментів впливу на планування і організацію біологічних процесів у рибному господарстві для забезпечення конкурентних переваг сектору в умовах інтеграційних процесів. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, бакалаврів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва миня в умовах формування ланцюгів доданої вартості(НУБіП України, 2021) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Шарило Д.Ю.; Дмитришин Р.А.; Поплавська О.С.; Герасимчук В.В.; Домбровська Т.О.; Маргасова В.Г.; Варшавська Н.Г.; Коваль В.В.; Шепелев С.С.; Боярчук С.В.; Коваленко Б.Ю.; Кононенко Р.В.; Коробова Н.М.У методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва миня з метою створення додаткових порівняльних переваг на ринку в умовах формування ланцюгів доданої вартості. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва раків для створення додаткових порівняльних переваг на ринку(2019) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дерій Ж.В.; Дмитришин Р.А.; Поплавська О.С.; Герасимчук В.В.; Небога Г.І.; Маргасова В.Г.; Махиборода К.В.; Павленко М.М.; Талавиря О.М.; Варшавська Н.Г.; Сіненок І.О.; Сорока С.А.; Шепелев С.С.У методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва раків для створення додаткових порівняльних переваг на ринку. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва тиляпії в умовах конкурентного середовища та продовольчих викликів(НУБіП України, 2020) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дмитришин Р.А.; Поплавська О.С.; Михальчишина Л.Г.; Федоренко М.О.; Курмаєв О.С.У посібнику розкрито основні складові щодо виробництва тиляпії з використанням інструментів впливу на економічні та виробничі процеси у процесі формування пропозиції на рибу в умовах глобальних фінансових і продовольчих викликів. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва європейського сома в умовах глобального дефіциту продовольства(АСТЕКС, 2019) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дерій Ж.В.; Дмитришин Р.А.; Поплавська О.С.; Герасимчук В.В.; Небога Г.І.; Маргасова В.Г.; Талавиря О.М.; Варшавська Н.Г.; Федоренко М.О.; Шепелев С.С.; Гечбаия Б.Н.У рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва європейського сома з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг в умовах глобального дефіциту продовольства. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Регулювання розвитку аквакультури Туреччини на конкурентних технологіях формування пропозиції нішевої продукції та принципах ресурсозбереження й й екосистемого підходу(НУБіП України, 2022) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Поплавська О.С.; Томілін В.В.; Герасимчук В.В.; Федоренко М.О.; Коробова Н.М.; Коваленко Б.Ю.У посібнику розкрито основні складові щодо регулювання розвитку аквакультури Туреччини на конкурентних технологіях формування пропозиції нішевої продукції та принципах ресурсозбереження й екосистемого підходу в умовах надзвичайних викликів для продовольчої безпеки та глобального світового попиту на агропродовольчі продукцію. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців галузей аграрного сектору економіки України.Документ Регіональні концепти розвитку сільських територій на засадах створення садкового рибницького господарства у нескидній водоймі(Списовський, 2020) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дмитришин Р.А.; Поплавська О.С.; Маргасова В.Г.; Шкарупа О.В.; Наровило Т.М.; Федоренко М.О.У посібнику розкрито організаційно-економічну, методичну та експериментальну складову створення садкового рибницького господарства у нескидній водоймі. Обґрунтовано регіональні концепти розвитку сільських територій на засадах функціонування садкової аквакультури в умовах конкуренції за ресурси. Визначено інструменти, механізми формування та функціонування садкового господарства у нескидній водоймі в контексті розвитку сільських територій із одночасною мінімізацією ризиків від ведення аквакультурної діяльності. Запропоновано сучасний інструментарій з виробництва коропа та досвід вирощування кларієвого сома на ТОВ «ЧІВО» у садках. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Рекомендації до розроблення проекту Комплексної програми розвитку сталої та конкурентоспроможної аквакультури на 2023–2030 роки(НУБіП України, 2021) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дмитришин Р.А.; Маргасова В.Г.; Поплавська О.С.; Герасимчук В.Г.; Коваленко Б.Ю.; Коновалов Р.І.У рекомендаціях розкрито основні підходи щодо реформування рибного господарства та аквакультури в Україні. Запропонована сучасна парадигма формування оптимального варіанту розв’язання проблем в галузі. Визначено строки реалізації Комплексної програми розвитку сталої та конкурентоспроможної аквакультури в Україні на 2023–2030 роки. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Формування попиту на продукцію аквакультури в світі шляхом реалізації нових ринкових можливостей і підходів маркетингу для продовольчого забезпечення(НУБіП України, 2024) Поплавська О.С.; Шевель О.О.Документ Інструменти формування пропозиції при виробництві африканського кларієвого сома в рибницьких господарствах(2020) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дмитришин Р.А.; Поплавська О.С.; Федоренко М.О.; Курмаєв П.Ю.У посібнику розкрито основні складові щодо виробництва африканського мармурового кларієвого сома з використанням інструментів впливу на економічні та виробничі процеси у процесі формування пропозиції на рибу в умовах глобальних продовольчих і фінансових викликів. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Інструменти формування пропозиції при виробництві європейського вугра для збалансованого розвитку сільських територій(НУБіП України, 2021) Вдовенко Наталія Михайлівна; Кондратюк В.М.; Шарило Д.Ю.; Дмитришин Р.А.; Маргасова В.Г.; Поплавська О.С.; Герасимчук В.В.; Коваль В.В.; Залізко В.Д.; Курмаєв П.Ю; Коваленко Б.Ю.; Коробова Н.М.; Федоренко М.О.У посібнику розкрито основні складові щодо виробництва європейського вугра у процесі формування пропозиції на рибу в умовах глобальних продовольчих і фінансових викликів для збалансованого розвитку сільських територій. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, бакалаврів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.