ОНП "Нутриціологія"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11218
Переглянути
Документ Розробка технології низькотемпературного приготування індичого філе зі збагаченим мінеральним складом(НУБіП України, 2021) Черкес Анастасія ВалентинівнаДокумент Документ Дослідження ефективності використання скорцонери у технології молочних йогуртів(2022) Мусієнко К.В.Документ Розробка технології рибного продукту для дітей шкільного віку(2022) Мурована О.І.Документ Організація раціонального харчування людей певних категорій(2022) Кім К.Д.Документ Формування раціонів харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах(2022) Бутенко А.В.Документ Розробка технології напівфабрикатів із м’яса птиці для харчування вагітних жінок(2022) Есхазай Д.А.Документ Дослідження ефективності використання кореня лопуха у технології молочних йогуртів(2022) Пенікжаніна А.О.Документ Розробка технології кулінарних виробів діабетичного призначення(2022) Кардаш Д.М.Документ Розробка технології зефіру без додавання цукру та з підвищеним вмістом білку(2022) Чижевська В.Р.Документ Документ Документ Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбура(2023) Савчук Д.С.Документ Розробка технології варених ковбасних виробів для дітей з харчовою алергією(2023) Сивирин О.О.Документ Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбуру(2023) Харченко В.І.Документ Документ Документ