ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11268
Переглянути
Документ Ефективність виробництва меду у вуликах різних типів(2021) Аллахвердієва, С.Д.Документ Документ Документ Документ Документ Ефективність використання однотипної цілорічної системи годівлі корів(2021) Бєляєва, А.В.Документ Використання пробіотичних препаратів в годівлі свиней(2021) Салюк, М.О.Документ Удосконалення технології утримання бджолиних сімей при отриманні маточного молочка(2021) Невський, М.С.Документ Оптимізація престартового вирощування поросят(2021) Красножон, О.В.Документ Документ Вплив паратипових факторів на ріст молодняку м’ясних порід(2021) Намчук, М.В.Документ Документ Вплив навколишнього середовища на продуктивні якості корів(2021) Атаманчук, О.С.Документ Формування господарсько корисних ознак у тварин української чорно-рябої молочної породи(2021) Ковальчук, Ю.С.Документ Оптимізація виробництва м’яса курчат-бройлерів у фермерському господарстві(2021) Соловей, Б.І.Документ Удосконалення дорощування молодняку свиней(2021) Крамар, В.В.Документ Оптимізація технології виробництва м’яса курчат-бройлерів(2021) Цюрко, В.Р.Документ Документ Технологія виробництва молока в сімейних фермах і дрібних фермерських господарствах(2021) Луценко, В.Ю.