ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11268
Переглянути
Документ Вплив навколишнього середовища на продуктивні якості корів(2021) Атаманчук, О.С.Документ Формування господарсько корисних ознак у тварин української чорно-рябої молочної породи(2021) Ковальчук, Ю.С.Документ Оптимізація виробництва м’яса курчат-бройлерів у фермерському господарстві(2021) Соловей, Б.І.Документ Удосконалення дорощування молодняку свиней(2021) Крамар, В.В.Документ Оптимізація технології виробництва м’яса курчат-бройлерів(2021) Цюрко, В.Р.Документ Документ Технологія виробництва молока в сімейних фермах і дрібних фермерських господарствах(2021) Луценко, В.Ю.Документ Використання пребіотичного препарату EnzActive GSH в годівлі телят(2021) Гниленко, В.М.Документ Оптимізація престартового вирощування поросят(2021) Красножон, О.В.Документ Документ Вплив паратипових факторів на ріст молодняку м’ясних порід(2021) Намчук, М.В.Документ Документ Порівняльна оцінка продуктивності курей різних кросів у ТОВ «Крупецький комбікормовий завод»(2021) Мельничук, В.О.Документ Оптимізація штучного осіменіння свиноматок(2021) Христян, В.О.Документ Стимуляція відтворної функції гібридних ремонтних свинок(2021) Цибенко, Д.І.Документ Ефективність використання БВМД при відгодівлі свиней(2021) Бардін, Т.В.Документ Технологія виробництва свинини в умовах ПОП «Вікторія» Миколаївської області(2021) Рубан, І.В.Документ Використання пробіотичного препарату EnzActiveB в годівлі телят(2021) Ільчук, І.І.