ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
Документ Документ Удосконалення технології реструктурованих шинкових виробів(2021) Гурський, О.В.Документ Удосконалення технології сирокопчених ковбас(2021) Азаман, М.Я.Документ Документ Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини(2021) Бобровська, М.Ю.Документ Документ Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини(2021) Пилипенко, І.О.Документ Удосконалення технології січених напівфабрикатів з м'яса овець(2021) Добровінський, А.О.Документ Розширення м`ясного продукту з додаванням рослинних компонентів(2021) Корнілов, В.О.Документ Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини(2021) Бондаренко, Г.І.Документ Удосконалення технології ковбасних виробів для дієтичного харчування(2021) Москаленко, І.В.Документ Удосконалення технології комбінованих м’ясних напівфабрикатів з використанням кролятини(2022) Носульський, Р.В.Документ Удосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням екстракту ламінарії(2022) Оришака, Т.М.Документ Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі(2022) Бруцька, С.М.Документ Удосконалення технології варено-копчених ковбас збагачених мікроелементами(2022) Федько, Ю.М.Документ Удосконалення технології варених ковбас з використанням добавок насіння гарбуза(2022) Радченко, В.В.Документ Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі(2022) Хомич, А.Ю.Документ Визначення впливу імітаційного сала та стабілізаторів на властивості ковбасних виробів(2022) Гмирянський, Р.В.Документ
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »