ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
Документ Удосконалення технології січених напівфабрикатів з м'яса овець(2021) Добровінський А.О.Документ Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини(2021) Бобровська М.Ю.Документ Документ Удосконалення технології реструктурованих шинкових виробів(2021) Гурський О.В.Документ Документ Документ Удосконалення технології сирокопчених ковбас(2021) Азаман М.Я.Документ Документ Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини(2021) Бондаренко Г.І.Документ Удосконалення технології ковбасних виробів для дієтичного харчування(2021) Москаленко І.В.Документ Розширення м`ясного продукту з додаванням рослинних компонентів(2021) Корнілов В.О.Документ Удocкoнaлeння тexнoлoгiї м’ясних продуктів збагачених рослинними антиоксидантами(2022) Макаренко Ю.Д.Документ Документ Удосконалення технології комбінованих м’ясних напівфабрикатів з використанням кролятини(2022) Носульський Р.В.Документ Документ Визначення впливу імітаційного сала та стабілізаторів на властивості ковбасних виробів(2022) Гмирянський Р.В.Документ Обґрунтування технології охолоджених рублених кулінарних виробів(2022) Пасічник Д.О.Документ Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі(2022) Бруцька С.М.Документ Удосконалення технології варено-копчених ковбас збагачених мікроелементами(2022) Федько Ю.М.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »