Перейти до основного вмісту
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
Увійти через ORCID
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи магістрів
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Переглянути за ключовими словами
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекції
https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
Перейти
Або введіть перші символи:
Зараз показуємо
1 - 20 з 178
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
sous-vide технологія
2
SousVide
1
амарант
1
амарантове борошно
1
бактеріальні культури
1
безглютенова сировина
1
борошно
2
борошно з насіння гарбуза
1
борошно спельти
2
борошно топінамбура
1
білково-вуглеводно-мінеральна добавка
1
варена ковбаса
1
варено- копчена ковбаса
1
варено-копчені вироби
1
варені ковбаси
4
варені ковбасні вироби
1
варені сосиски
1
вдосконалення
2
виробничий цикл
1
висівки
1
«
1
(current)
2
3
4
5
6
7
8
9
»