ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
Документ Документ Вдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олій(2023) Коваленко А.Документ Вивчення впливу рослинної сировини на властивості фаршу та показники напівфабрикатів(2022) Голубокий Т.С.Документ Визначення впливу імітаційного сала та стабілізаторів на властивості ковбасних виробів(2022) Гмирянський Р.В.Документ Використання рослинної сировини при виготовлені м’ясних хлібів(2023) Михайлюк В.Документ Документ Документ Використання ферментних препаратів у технології мꞌясопродуктів(2023) Марченко В.Документ Вплив фітопрепаратів на формування якості сирокопчених продуктів з м’яса птиці(2023) Богатирьов В.Документ Документ Документ Застосування борошна з насіння гарбуза в технології варених ковбас(2023) Яланецька К.Документ Документ Документ Обґрунтування технології охолоджених рублених кулінарних виробів(2022) Пасічник Д.О.Документ Розробка м’ясних продуктів для харчування людей, які займаються спортом(2023) Гудименко М.Документ Розробка напівфабрикатів з м’яса птиці, збагачених макро- і мікроелементами(2023) Бакуменко Р.Документ Розробка сирокопчених ковбас з використанням екстрактів лікарських рослин(2023) Чорний О.М.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »