ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11269
Переглянути
Документ Удосконалення технології варених ковбасних виробів з додаванням нетрадиційної сировини(2021) Колесник, Н.В.Документ Удосконалення технології риби холодного копчення типу «Кіпперс»(2021) Кислиця, Я.О.Документ Документ Документ Удосконалення технології мусових продуктів з гідробіонтів(2021) Семененко, Т.С.Документ Удосконалення технології рибних рулетів гарячого копчення(2021) Ткачук, О.О.Документ Удосконалення технології риборослинних снеків(2021) Космак, Д.В.Документ Документ Удосконалення технології рибних зразів(2021) Рогожина, А.С.Документ Розроблення технології ковбасних виробів з африканського сома(2022) Тернова, А.Ю.Документ Удосконалення технології кулінарних жельованих продуктів з рибної сировини(2022) Лупина, М.І.Документ Документ Розроблення технології рибного борошна на основі рибної луски(2022) Вишневський, М.І.Документ Документ Удосконалення технології рибних пресервів в соусах(2022) Марфич, Е.В.Документ Удосконалення технології рибних биточків для дієтичного харчування(2022) Кутова, А.В.Документ Документ Удосконалення технології малосоленого філе оселедця тихоокеанського(2022) Косяк, О.В.Документ Документ
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »