ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11269
Переглянути
Документ Застосування мoлюcків тa пpянo-apoмaтичнoї cиpoвини в технології пресервів(2023) Толочко М.К.пpянo-apoмaтичні кopeнeплoдиДокумент Розробка рецептури м'ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби(2023) Макаров О.Р.Документ Розробка сухих кормів з вторинної сировини для домашніх тварин(2023) Корнієнко М.В.Документ Розробка технології рибних чіпсів з прісноводних видів риб(2023) Тюрменко Я.М.Документ Розроблення технології ковбасних виробів з африканського сома(2022) Тернова А.Ю.Документ Розроблення технології рибного борошна на основі рибної луски(2022) Вишневський М.І.Документ Документ Удосконалення технології пресервів з молок лососевих(2023) Тигранян А.Р.Документ Удосконалення рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром(2023) Тигранян В.Р.Документ Документ Документ Документ Документ Удосконалення технології других заморожених страв з гідробіонтів(2023) Матвійчук В.С.Документ Удосконалення технології ковбасних виробів на основі рибної сировини(2023) Дмитренко Д.В.Документ Документ Удосконалення технології кормів для тварин на основі вторинної рибної сировини(2023) Поліщук М.В.Документ Удосконалення технології кулінарних жельованих продуктів з рибної сировини(2022) Лупина М.І.Документ Удосконалення технології кулінарної продукції гарячого копчення(2023) Харченко А.С.Документ Удосконалення технології малосоленого філе оселедця тихоокеанського(2022) Косяк О.В.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »