ОПП "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11229
Переглянути
Документ Документ Контроль обігу м’яса на агропродовольчих ринках(2021) Цесельська Е.А.Документ Документ Державний контроль свинини та яловичини(2021) Вівич А.Ю.Документ Оцінка якості молока-сировини та питного пастеризованого молока(2021) Іщенко А.В.Документ Підходи до гармонізації аналізу ризиків в Україні до міжнародних вимог(2021) Лагута В.С.Документ Контроль рослинних харчових продуктів(2021) Дзядевич І.В.Документ Критерії визначення якості і безпечності продуктів кролівництва(2021) Криховецька Т.Р.