ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11279
Переглянути
Документ Документ Документ Документ Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними(2021) Остролуцька, К.В.Документ Валідація НАССР-плану для виробництва морозива в умовах ТОВ «Три ведмеді»(2023) Глушик, І.М.Документ Вдосконалення системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості(2021) Смульський, Д.В.Документ Розробка елементів системи екологічного менеджменту в умовах підприємства(2023) Рудницький, М.М.Документ Документ Розроблення елементів HACCP в умовах рибопереробного підприємства(2023) Шевченко, Д.М.Документ Документ Документ Розроблення елементів НАССР в умовах м‘ясопереробного підприємства(2023) Ляшенко, А.В.Документ Розроблення елементів НАССР в умовах ТОВ «Верес», м. Київ(2023) Песчанюк, О.О.Документ Документ Розроблення елементів системи екологічного управління в умовах підприємства(2022) Ярмоленко, Є.С.Документ Розроблення елементів системи екологічного управління у сфері земельних відносин(2023) Самчук, С.С.Документ Документ Документ Розроблення елементів системи менеджменту безпечності виробництва комбікормів(2023) Овчарук, В.Ю.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »