ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11279
Переглянути
Документ Документ Документ Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними(2021) Остролуцька К.В.Документ Валідація НАССР-плану для виробництва морозива в умовах ТОВ «Три ведмеді»(2023) Глушик І.М.Документ Вдосконалення системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості(2021) Смульський Д.В.Документ Розробка елементів системи екологічного менеджменту в умовах підприємства(2023) Рудницький М.М.Документ Документ Розроблення елементів HACCP в умовах рибопереробного підприємства(2023) Шевченко Д.М.Документ Документ Документ Розроблення елементів НАССР в умовах м‘ясопереробного підприємства(2023) Ляшенко А.В.Документ Розроблення елементів НАССР в умовах ТОВ «Верес», м. Київ(2023) Песчанюк О.О.Документ Документ Розроблення елементів системи екологічного управління в умовах підприємства(2022) Ярмоленко Є.С.Документ Документ Розроблення елементів системи менеджменту безпечності виробництва комбікормів(2023) Овчарук В.Ю.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »