Кваліфікаційні роботи магістрів
Постійне посилання на розділhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/1
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Документ Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатів(2023) Білик, О.Документ Використання різних видів борошна у технології посічених напівфабрикатів(2023) Волков, А.Документ Вивчення впливу рослинної сировини на властивості фаршу та показники напівфабрикатів(2022) Голубокий, Т.С.Документ Документ Удосконалення технології фаршевих продуктів із прісноводної риби(2023) Роєнко, Т.М.Документ Удосконалення технології рибних січених напівфабрикатів (котлет)(2023) Філоненко, М.І.Документ Документ Удосконалення технології рибних зразів(2021) Рогожина, А.С.Документ