Угнівенко, Анатолій МиколайовичКолісник, О.І.Кос, Н.В.2021-03-222021-03-222019Угнівенко, Анатолій Миколайович. Управління виробництвом продукції м’ясного скотарства : навчальний посібник / А.М. Угнівенко, О.І. Колісник, Н. В. Кос. - К. : ЦП «Компринт», 2019. - 333 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/6399Рекомендовано Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування УкраїниУ навчальному посібнику систематизовано найбільш важливі аспекти управління виробництвом продукції м’ясного скотарства за чітких критеріїв нормативних документів. Комплексно висвітлено широке коло його проблем відповідно до програми дисципліни. Охарактеризовано сутність новітніх енергоощадних технологій управління виробництвом безпечної продукції м’ясного скотарства, основні напрямки її поліпшення. Наведено словник термінів і понять та список використаних і рекомендованих джерел. Для використання у навчальному процесі у Національному університеті біоресурсів і природокористування України за спеціалізацією “Спеціалізоване м’ясне скотарство” спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.ukскотарством'ясне скотарствовиробництвопродукціяпродукція м’ясного скотарстваУправління виробництвом продукції м’ясного скотарстваStudyGuide