Право. Людина. Довкілля - Яра, Олена Сергіївна; Ладиченко, Віктор Валерійович; Мельник, В. І.; Дейнега, Марина Андріївна; Анісімова, Ганна Валеріївна (НУБіП України, 2019)
Головною метою журналу є сприяння розвитку права. Основним його призначенням є публікація статей проблемно-постановчого, узагальнюючого та методичного характеру, в яких висвітлюються результати наукових досліджень із статистичною обробкою даних, що мають теоретичне і практичне значення.
Law. Human. Environment
Keywords: теорія та історія держави і права; аграрне право; земельне право; екологічне право; цивільне право; адміністративне право; інформаційне право; фінансове право; міжнародне право