Гістологічні зміни в експериментально ушкодженій кістковій тканині кролів за введення стовбурових клітин - Харкевич, Юрій Олександрович; Мазуркевич, Анатолій Йосипович; Малюк, Микола Олексійович; Савчук, Тарас Любомирович; Парамонова, Юлія Вікторівна (НУБІП, 2025)
Теза доповіді з Міжнародної наукової конференції приуроченої 105-річчю факультету ветеринарної медицини та 85-річчю доктора ветеринарних наук, професора,заслуженого діяча науки і техніки України, академіка НААН України Анатолія Йосиповича Мазуркевича
Keywords: тканини кролів; експериментальне моделювання; визначення параметрами; rabbit fabrics; experimental modeling; definition by parameters