Теоретико-правовий зміст правової культури - Юн, Лу (НУБіП України, 2024)
В статті подано наукові здобутки учасника, що присвячені проблемам юридичної науки.
Keywords: зміст правової культури; правова культура; content of legal culture; legal culture; Inhalt der Rechtskultur; Rechtskultur