Пiдвищeння знoсoстiйкoстi рoбoчих органів сільськогосподарських машин та знарядь - Добранський, Сергій Сергійович; Герасимчук, Дмитро Вікторович; Бучко, Ігор Олександрович (My University, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича.
Збірник тез доповідей VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2020 р.
Keywords: продуктивність машин; обробіток ґрунту; зносостійкість конструкційних сталей; machine productivity; soil cultivation; wear resistance of structural steels; Maschinenleistung; Bodenbearbeitung