Конструктивні параметри виготовлення гвинтових робочих органів екструдерів - Грушецький, Сергій Миколайович; Замойський, Степан Михайлович; Нечепорук, В. М. (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників V міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки в умовах війни: теорія і практика», яка присвячена 125-річчю кафедри рослинництва НУБІП України. Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.
Keywords: екструдери; тваринництво; extruders; Extruder; Tierhaltung; animal husbandry; конструкції пристроїв; device designs; Gerätedesigns