Агропромисловий комплекс України, сільськогосподарські підприємства - Єрмаков, Олександр Юхимович; Харченко, Ганна Анатоліївна (ЦП Компринт, 2014)
У монографії з позиції економічних та інституційних трансформацій агропромислового виробництва України висвітлено теоретичні, методологічні, методичні й практичні аспекти формування, розвитку та ефективного використання агропродовольчого потенціалу сільськогосподарських підприємств. Для науковців, викладачів, аспірантів, студентів, спеціалістів та керівників аграрної сфери
Затверджено і рекомендовано до друку на засіданні Вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: Агропромисловий комплекс України; сільськогосподарські підприємства