Динаміка маркерів кістового метаболізму за імплантації у довгі трубчасті кістки кролів ортопедичних шурупів з покриттям із біоактивної кераміки - Шеченко, Світлана Миколаївна; Рубленко, Михайло Васильович; Ульянчич, Наталія Володимирівна (НУБІП, 2025)
Теза доповіді з Міжнародної наукової конференції приуроченої 105-річчю факультету ветеринарної медицини та 85-річчю доктора ветеринарних наук, професора,заслуженого діяча науки і техніки України, академіка НААН України Анатолія Йосиповича Мазуркевича
Keywords: вивчення матеріалів; властивості матеріалів мають відповідати низці вимог; імунної системи; studying materials; material properties must meet a number of requirements; immune system